Search

Gratis verzending vanaf 50 | Niet goed? Geld terug!
Search

Wij zijn een jong internetbedrijf dat de meest getalenteerde mensen met verschillende achtergronden bij elkaar brengt. Elk teamlid is begiftigd met een enorme creativiteit die leidt tot een toestroom van nieuwe ideeën.

Het leidende deel van het IT-team heeft bijgedragen aan de meest succesvolle start-ups van het land en nu zorgen ze voor het hoogste niveau van veiligheid van uw online betalingen en gegevens. Het klantensuccesteam doet grote inspanningen om uw wensen waar te maken door de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Het ontwerp- en productieteam maakt bij de productie gebruik van katoen van bewezen kwaliteit om comfortabele en tegelijkertijd aantrekkelijke producten te creëren. De productie volgt naaistandaarden van wereldklasse.

Wat ons onderscheidt van anderen, is onze toewijding. Al onze modellen zijn met liefde gemaakt van hoogwaardig katoen en elastine die zachtjes de lijn van uw lichaam volgen en zich volledig aanpassen aan uw huid, waardoor deze een gevoel van comfort en veiligheid krijgt. Met onze producten kunt u het perfecte gevoel in uw huid hebben, van ochtendkoffie tot de mooiste dromen.

  KVK-number: 78627656

    Waaldijk 28, 3024CW Rotterdam

   Netherlands

  info@sannis.nl

    Back to Top
    Product has been added to your cart