Search

Gratis verzending vanaf 50 | Niet goed? Geld terug!
Search

Verzending

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzenden wij al onze bestellingen via Pakketpost met Track & Trace code. De verzendkosten hiervoor bedragen € 5,60 voor Nederland.

Levering

Als de bestelling is geplaatst en betaald en de producten zijn op voorraad, is er een levertijd van 3 werkdagen (via DPD). Ben je niet thuis, dan wordt het pakket afgeleverd bij de dichtstbijzijnde DPD Pickup Parcel shop.

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel heeft ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Retourneren

Misschien wilt u een product retourneren. Dit kan binnen 30 dagen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Je hebt 30 dagen om de retour te melden en de bestelling te retourneren.

Als je tijdens een actie een gratis product van ons hebt ontvangen en je wilt de bestelling retourneren, vergeet dan niet de hele bestelling te retourneren, inclusief het gratis product dat je hebt ontvangen. Indien het gratis product niet wordt geretourneerd, worden deze kosten alsnog in rekening gebracht.

Volg de onderstaande stappen om de retourprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen:

  1. Stuur een e-mail naar het volgende adres: info@sannis.nl met uw ordernummer met het woord RETURN als onderwerp van de e-mail.
  2. Ga naar de volgende link: https://versturen.dpd.com/versturen/pakket

Het retouradres is:

Waaldijk 28,

3024CW, Rotterdam

  1. Geef uw pakket af bij de dichtstbijzijnde DPD Pickup Parcel-winkel in uw stad.

We laten het je weten zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u binnen 10 werkdagen automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank de terugbetalingen heeft verwerkt en teruggestort op uw rekening.

In de volgende gevallen kunnen wij het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

  1. Artikelen die meer dan 30 dagen geleden zijn ontvangen.
  2. Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.
  3. Artikelen die verpakking missen. (Het is niet nodig om de verpakking te verwijderen om het product te beoordelen). Als je het materiaal van het product wilt controleren, raden we je aan om de verpakking netjes te openen zodat je de stof kunt voelen. Haal het product niet helemaal uit de verpakking, dan kunnen we niet controleren of het is gebruikt.

Heeft u nog vragen / opmerkingen?

Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen.

+31 (0) 6 12171828

info@sannis.nl

Back to Top
Product has been added to your cart